Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Onze diensten

Als dakdekker zijn wij veelzijdig in te zetten voor diverse soorten werkzaamheden op het dak van Bergen op Zoom. Hieronder zullen wij onze meest voorkomende diensten omschrijven. Voor verdere informatie over een specifieke dienst, kan er verder geklikt worden.

Heeft u wensen die niet in ons overzicht staan, neem dan contact met ons op om deze wensen door te nemen.

Onze ervaring is in de laatste jaren flink gegroeid en we hebben dan ook meerdere vakmannen aangenomen om door te kunnen groeien.

Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn voor u aan de slag te kunnen. Neem snel een kijkje naar de verschillende soorten klussen waar wij bij kunnen helpen.

Plat dak branden

Aanleg nieuw dak

Zowel een hellend of plat dak is mogelijk om door ons te laten plaatsen. Wij gaan hierin stap-voor-stap te werk. Zo kijken wij naar de dakconstructie of we deze nog kunnen gebruiken of deze nieuw moeten plaatsen.

Voor een nieuw pannendak of een bitumen dak in de regio Bergen op Zoom zijn wij in te schakelen. De kosten hiervan zullen wij vooraf duidelijk communiceren. 

Dakrenovatie

Is het dak wat verouderd en begint deze sporen van lekkages te vertonen, dan is het verstandig om deze op korte termijn te renoveren. Om te voorkomen dat de lekkages grote schades gaan veroorzaken.

Een dakrenovatie in Bergen op Zoom is uit te voeren voor ieder soort dak. Afhankelijk van de huidige staat, zullen de kosten bepaald worden om deze volledig te kunnen renoveren.

Onderhoud van dak

Het goed onderhouden van een dak zal de levensduur kunnen verlengen. Denk bij het onderhoud aan het schoonmaken en eventueel coaten van dakpannen.

Voor een plat dak is het belangrijk om te zorgen dat de afwatering voldoende blijft. Bij plasvorming, door een verstopte afvoer, zullen de problemen telkens groter worden en gaat een dak doorhangen.

Laat ons door middel van een onderhoudscontract, op regelmatige basis, het dak controleren en onderhouden.

Verhelpen van daklekkages

Is het onderhoud niet voldoende uitgevoerd en heeft is er helaas een lekkage ontstaan? Dan is het belangrijk om deze met spoed te laten dichten. Nadat het lek is gedicht, kan er gekeken worden om het dak in zijn geheel te vernieuwen of dat dakrenovatie nog een mogelijkheid is.

Een kleine scheur in het dakleer of een verschoven dakpan kan veel schade in de woning aanrichten. Daarom is het belangrijk om hier kort bovenop te zitten. Zelf zijn wij binnen de regio Bergen op Zoom altijd snel beschikbaar.

Dakpannen herstellen

Over werkzaamheden

Naast bovenstaande klussen, zijn wij ook inzetbaar voor kleinere of specifiekere dakwerkzaamheden. Onze dakdekker in Bergen op Zoom kan hierdoor ook ondersteunen bij:

  • Schoorsteenrenovatie
  • Dakgoten vervangen/repareren
  • Zinkwerk
  • Loodwerk