Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Bitumen dak

Een plat dak op de aanbouw of mogelijk op het woonhuis zelf? Er zijn een aantal punten die extra aandacht vergen. De levens duur van een bitumen ligt rond de 25 jaar en na verloop van tijd is het dus mogelijk dat er schade aan het dak ontstaat.

Het tijdig opsporen van eventuele scheuren of zwakke plekken op het platte dak is essentieel. Hiermee kan je voorkomen dat er na verloop van tijd water naar binnen kan komen.

Wij plaatsen wekelijks nieuwe bitumen daken en weten door ervaring waar op gelet dient te worden. De installatie zelf is de basis voor een waterdichte afsluiting. Daarna komt het onderhoud van het dak kijken, om de levensduur zoveel mogelijk op te rekken.

Laten controleren van het dak

Bij twijfels over de huidige staat, komen wij graag vrijblijvend langs om een inspectie uit te voeren. Indien we merken dat het dak doorhangt of er mogelijke lekkages zijn, zullen wij dit doorgeven.

Daarna is het uw keuze of we dit per direct dienen op te lossen.

Uitvoeren van renovatie of vervanging

Een bitumen dak vervangen heeft een kostenplaatje die we graag samen berekenen. Dit zal afhankelijk van het dakoppervlakte zijn en ook of we over de huidige dakbedekking kunnen plaatsen of dat deze eerst verwijderd moet worden.

Waarom voor ons kiezen?

  • Lokale Dakdekker
  • Inzicht in de tarieven
  • Allround dakdekkers beschikbaar
  • Advies voor uw klus
  • Gratis offerte ontvangen

Direct in contact

Een specifieke vraag over het dak, dan is het mogelijk om deze direct te stellen aan onze dakdekkers:

Ook kan er een contactformulier ingevuld worden via onderstaande knop!

Dak laten repareren of vervangen