Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Dakdekker in Hoogerheide

Problemen op het dak tegengekomen, of preventief een dakinspectie laten uitvoeren? Als dakdekker Hoogerheide, zijn wij in te zetten voor diverse soorten dakwerkzaamheden.

Wij werken met dakpannenbitumen, zinken daken, shingles en plaatsen diverse soorten dakgoten. Het is tevens een optie om dakonderhoud door ons uit te laten voeren.

Verzin het zo gek maar met een vraag over het dak en wij staan klaar om u van dienst te zijn

Dakservice 24/7 beschikbaar

Is er een lekkage aan het dak ontstaan, dan is het van belang om deze zo spoedig mogelijk te dichten. Hiervoor zijn wij dan ook 24/7 beschikbaar om in ieder geval een noodoplossing aan te kunnen bieden. In hoeverre we vervolgens een grotere reparatie zullen uitvoeren, kan altijd in overleg worden besproken.

Kom direct in contact met een dakdekker uit Hoogerheide voor een snelle oplossing. Heeft de aanvraag niet super veel haast, maar wilt u wel graag dat iemand op korte termijn langs komt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bij stormschades is het vaak extreem druk, alvast excuses op het moment dat wij niet direct de telefoon kunnen opnemen. Wij doen onze uiterste best om dan zo spoedig mogelijk terug te bellen

Offertes van dakdekker in Hoogerheide

Is er geen sprake van een noodsituatie, maar bent u op zoek naar een dakdekker die een nieuwe dak kan plaatsen, of waar nodig renoveren? Dan is het verstandig om te beginnen met een offerte aanvraag. Op basis van de aanvraag, zullen onze dakdekkers een vrijblijvende offerte toesturen. Hierin staat een duidelijk indicatie van de kosten die we hanteren voor de betreffende klus.

Waarom voor ons kiezen?

  • Lokale Dakdekker
  • Inzicht in de tarieven
  • Allround dakdekkers beschikbaar
  • Advies voor uw klus
  • Gratis offerte ontvangen

Direct in contact

Een specifieke vraag over het dak, dan is het mogelijk om deze direct te stellen aan onze dakdekkers:

Ook kan er een contactformulier ingevuld worden via onderstaande knop!

Dak laten repareren of vervangen